Sintspecial: Crowdfunding |Welkom bij SV de Blinkert.


TRAIN GRATIS MEE OM VAN DE SPORT TE PROEVEN!!!
BEKIJK EEN COMPETITIEDAG EN WORDT DAN PAS LID!
Meld je aan via deze pagina!


Voor handbal, plezier, fanatisme en gezelligheid van jong tot oud ben je bij ons aan het juiste adres. De handbalsport staat voorop, maar daarnaast organiseren we jaarlijks leuke activiteiten voor jong en oud, zoals het Sinterklaasfeest, jeugdkamp, nieuwjaarsborrel, jaarlijkse BBQ en het G-team toernooi.

Al sinds 1954 zijn we in Haarlem gevestigd en vandaag de dag de enig overgebleven handbalvereniging in Haarlem. Kijk vooral rond op onze website voor meer informatie over trainingstijden, nieuws en mocht je lid willen worden of mee trainen dan kan dat natuurlijk. Neem contact op met ons op via de contactpagina.

De Blinkert heeft teams in alle categorieën, van senioren en jeugd tot recreanten. De eerste seniorenteams handballen in de landelijke en regionale klassen, de jeugdteams spelen op verschillende niveaus in District Noord-West van het Nederlands Handbal Verbond (NHV).

Waarom is De Blinkert een sportvereniging en geen handbalvereniging?

De Blinkert is een sportvereniging omdat het sporten van meerdere overkoepelende sportorganisaties herbergde. Bij de oprichting speelde De Blinkert naast handbal ook volleybal. Kort na de oprichting heeft deze tak van sport zich echter afgescheiden in een aparte vereniging. De volleybal-bal is echter nog steeds centraal te zien in het clublogo.

Vanaf 1989 speelde De Blinkert Goalball. Oorspronkelijk viel deze handbalachtige sport voor visueel gehandicapten onder de NebasNSG sportkoepel, inmiddels omgedoopt tot Gehandicaptensport Nederland. Helaas heeft De Blinkert in december 2006 moeten besluiten het laatste Goalballteam uit de competitie terug te trekken. De SV in de naam van De Blinkert is echter blijven bestaan.

Facebookpagina van De Blinkert

Volg ons ook op Facebook voor het laatste nieuws!


Sintspecial: Crowdfunding

Lieve volgers,
Jullie begrijpen het probleem weliswaar…
Na corona heeft de clubpot het moeilijk dit jaar…
Dus Sint en Piet zijn een plan aan het bedenken…
Hoe ze de Blinkert-kinderen geld voor het zomerkamp kunnen schenken…
Want ook deze zomer wil De Blinke……meer informatie en doneren – https://gofund.me/dff55a49

Deel dit bericht om mijn inzamelingsactie te helpen zijn doel te bereiken!


Jeugdkamp 2023


Enquête Jeugdevenementen

Als vereniging willen we graag, naast handbaltrainingen en competitiewedstrijden, voor onze leden ook andere activiteiten organiseren en aan andere activiteiten deelnemen. Hiermee willen we het clubgevoel, de onderlinge sociale verbanden en het handbalplezier vergroten.

Net als de afgelopen jaren willen wij ook dit jaar weer voor onze Blinkert jeugd het traditionele jeugdkamp organiseren (1e week van de zomervakantie). Daarnaast willen we graag met de jeugdteams (met Pasen of Pinksteren) aan een meerdaags internationaal toernooi deelnemen.

Wij begrijpen en merken zelf natuurlijk ook dat de kosten in het dagelijks leven de pan uitrijzen. Deze extra evenementen kunnen we niet dekken vanuit de normale contributie bijdrage. Daarom willen we graag bij onze leden peilen hoe er door jullie tegen deze extra evenementen (en extra kosten) wordt aangekeken. Jullie mening hierin vinden wij erg belangrijk en zal van invloed zijn op de doorgang van de genoemde evenementen.

De geraamde kosten zijn voor nu:

Activiteit: Prijs in Euro
Het jaarlijkse jeugdkamp – 3 dagen (incl. verblijf, ontbijt, lunch, diner. Excl. vervoer)  ~€110,-
Toernooi deelname – 3-4 dagen (incl. vervoer, verblijf, ontbijt, lunch, diner, toernooideelname) ~€140,-

Wij zijn bezig middels sponsoring de kosten omlaag te brengen. Ideeën van uw kant zijn welkom. U kunt deze ons melden of onderin het vakje ‘opmerkingen’ op dit formulier noteren. Alle opbouwende kritiek is welkom.

Zou u daarom ons willen helpen door het volgende formulier in te vullen?


Zaal seizoen 2022-2023 van start voor S.V. De Blinkert.

Seizoen 2021-2022 lijkt maar net beëindigd maar 2022-2023 gaat al weer van start!

Sam Abels schiet succesvol vanuit de hoek. Foto:United Photos, Toussaint Kluiters.

Na een langer zaalseizoen dan normaal, werd door de heren van S.V. de Blinkert lijfsbehoud in de hoofdklasse veiliggesteld. Dankzij de smaak van de overwinningen is er dan ook vrijwel de hele zomer door de heren hard doorgetraind om het gevoel vast te houden.

Trainers Mieke Brakenhoff en Frank Matla zijn dan ook zeer tevreden over hoe de door hen georganiseerde voorbereiding op het nieuwe seizoen is verlopen: “De mannen stonden raar te kijken toen wij ze een rugbytrainer voorschotelden, maar achteraf viel het reuze mee en hebben ze er wat van opgestoken. Een week later stond er een trainer van het arrestatieteam voor ons klaar. Hij verzorgde een bootcamp in de duinen en liet de mannen flink zweten.”

Als laatste nog een aantal oefenwedstrijden en een toernooi met overnachting in Limburg afwerken en de heren zijn er klaar voor om aanstaande zondag op 2 oktober ook de eerste punten van het seizoen binnen te halen.

In de eigen hal aan het Ruud van der Geest sportpark staat de wedstrijd om 14.00 uur gepland. Goed gevulde tribunes vol aanmoedigende supporters dragen hier uiteraard aan bij. Dus zeg alles wat je op de planning hebt staan af, want dit spektakel wil je voor geen goud missen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter controle invullen: *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.