Voetbalclub Willem II start radiozender op JUKE

In de Eerste Divisie is het niet vanzelfsprekend dat wedstrijden van Willem II live via ESPN uitgezonden worden. Om die reden is de club een samenwerking gestart met JUKE. Zowel de thuis- als de uitwedstrijden worden zonder onderbrekingen en reclames uitgezonden. Naast de wedstrijden wordt door de club ook thematische podcasts gemaakt onder leiding van presentator en Willem II’er Pim Smolders.

24/7
My Little Lady, Ain’t Nobody, het clublied?’ De radiostream is een afspeellijst van liedjes gekozen door supporters. Willem II Radio draait via JUKE de hele dag door. De app van JUKE is in combinatie met onder meer SONOS, Carplay en Smart TV te gebruiken. Willem II Radio luisteren? Klik hier!

Willem II
Voetbal is voor iedereen. Willem II verwelkomt zoveel mogelijk supporters in het eigen Koning Willem II stadion. Zo ook visueel gehandicapten. Met de juiste technische apparatuur en een aantal vrijwillige sportverslaggevers kunnen de supporters op de blindentribune de wedstrijd op een unieke manier ervaren. Deze verslaggeving is de basis voor de radiostream via JUKE.

Ook voor mensen die niet in het stadion kunnen komen of niet de mogelijkheid hebben om een ESPN-abonnement af te sluiten, biedt Willem II de mogelijkheid om de wedstrijden via Willem II Radio naar de huiskamers te streamen.

Over JUKE
JUKE, een bedrijfsonderdeel van Talpa Digital, is een gratis radio-, podcast- en muziekplatform van Nederland. Het is een aggregator voor luisteraars en een distributieplatform voor makers van audiocontent. JUKE heeft meer dan 200 radiozenders, podcasts en non-stop muziek in elk genre en voor ieder moment.

Bron: Willem II/BM

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter controle invullen: *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.