Cliënten van WéViGé krijgen tulpen en paastraktatie

Door: Remko Vermunt   donderdag 25 maart 19:14 – 2021 

BERGEN OP ZOOM – Cliënten van stichting Welzijn visueel gehandicapten krijgen vandaag een kleine verrassing. Bestuursleden van de stichting brengen een bezoek aan de cliënten uit West-Brabant en Tholen om ze te verrassen met een gebaksdoosje met lekkers en een bosje tulpen.


“Onze mensen zijn net als velen eenzaam en zitten nu al ruim 1 jaar noodgedwongen thuis, het is een vergeten groep die zelfstandig niet naar buiten kan en afhankelijk zijn van hulp van derden die ook voorzichtig moeten zijn”, stelt voorzitter Kees Spikker. Daarom wilde de stichting extra aandacht aan hen besteden. “Dat hebben we ook met Pasen en Kerst in 2020 gedaan, dankzij de medewerking van diverse organisaties en ondernemers.”

Om de eenzaamheid enigszins dragelijk te maken is er daarnaast ook een telefooncirkel in het leven geroepen. “Hiermee kunnen de betrokkenen in contact komen met de bestuursleden en vrijwilligers voor een goed gesprek, tijdens zo’n gesprek hoor je regelmatig dat het van hen niet meer hoeft, dit komt bij ons hard binnen.”

De stichting WéViGé hoopt zodra het weer kan enkele leuke activiteiten te kunnen organiseren mensen die hierin een bijdrage willen leveren of een idee hebben kunnen contact opnemen met Kees Spikker via info@wevige.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter controle invullen: *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.