Henry Schein Dental openhuisdagen 2011

logo henry schein dental

26 april 2011 – Op 15 en 16 april organiseerde Henry Schein Dental de jaarlijks terugkerende openhuisdagen in Almere. Dit evenement van Henry Schein Dental, met ruim 6.000 bezoekers waarvan 1.955 tandartsen werd dit keer geheel in Italiaanse sferen gehuld. Dit jaar waren opnieuw meer dan honderd exposanten aanwezig die hun producten en diensten toonden aan de tandheelkundige beroepsgroep. Tevens waren alle relevante noviteiten van de IDS 2011 aanwezig. De nieuwswaarde van deze openhuisdagen was zeer groot. Temeer omdat KaVo en Sirona de nieuwe modellen, gepresenteerd tijdens de IDS in Keulen, ook op het tweedaagse festijn in Almere tentoonstelden.

open huisdagen Henry Schein Dental 1  open huisdagen Henry Schein Dental 2

In februari heeft een grootse verbouwing in de Almeerse showroom plaatsgevonden. Deze is wederom met de meest innovatieve materialen en producten ingericht. Tijdens de openhuisdagen werd de showroom dan ook officieel in gebruik genomen.

Het goede doel dat tijdens deze dagen werd ondersteund was KNGF Geleidehonden. De opbrengst van € 8.435,- van de minitrips en loterij komen geheel ten goede aan deze non-profit organisatie die al meer dan 75 jaar geleidehonden opleidt voor visueel gehandicapten. Daarnaast werd door de bezoekende tandartsen nog eens € 2.472,50 gedoneerd aan DHIN, de non-profit organisatie die zich ten doel stelt de tandheelkundige zorg in ontwikkelingslanden te verbeteren.

Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter controle invullen: *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.