Henry Schein Dental openhuisdagen 2011

30 maart 2011 – Op 15 en 16 april aanstaande organiseert Henry Schein Dental de jaarlijks terugkerende openhuisdagen in Almere. Dit evenement van Henry Schein Dental, dat de grootste tandheelkundige happening van Nederland genoemd mag worden, wordt geheel in Italiaanse sferen gehuld.

Dit jaar zijn opnieuw meer dan honderd exposanten aanwezig die hun producten en diensten tonen aan de tandheelkundige beroepsgroep. Tevens zijn alle relevante noviteiten van de IDS 2011 aanwezig. De nieuwswaarde van deze openhuisdagen is zeer groot. Temeer omdat KaVo en Sirona de nieuwe modellen, gepresenteerd tijdens de IDS in Keulen, ook op het tweedaagse festijn in Almere ten toon zullen stellen.

In februari heeft een grootse verbouwing in de Almeerse showroom plaatsgevonden. Deze is wederom met de meest innovatieve materialen en producten ingericht. Tijdens de openhuisdagen wordt de showroom dan ook officieel geopend ten overstaan van het aanwezige publiek.

Het goede doel dat tijdens deze dagen wordt ondersteund is KNGF Geleidehonden. De opbrengst van de minitrips en loterij komen geheel ten goede aan deze non-profit organisatie die al meer dan 75 jaar geleidehonden opleidt voor visueel gehandicapten.

Meer informatie:

www.openhuis2011.nl

 

Lees meer uit het TTM-archief. Selecteer een categorie.

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter controle invullen: *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.