Blind vertrouwen

 

Blind Vertrouwen

Schrijfster: Esther Crombag
Uitgeverij: Uitgeverij Gianni
Eerste uitgave: 2011
ISBN: 9789077970133

Samenvatting:

Op haar 11de levensjaar werd Esther Crombag in een tijdsbestek van minder dan 48 uur volledig blind. In dit boek wordt de lezer een inkijk gegund in het markante leven van een blind meisje dat haar leven, koste wat het kost, weer ‘normaal’ op de rails wenste te krijgen en daar letterlijk alles voor in het werk stelde. Vanaf het leren van het allereerste braillewoordje ”bak” tot het cum laude afstuderen als meester inde rechten, vele duizenden brailleboeken later. Docent recht aan de universiteit, topsporter, Limburgse vrouw van het jaar, gastspreker bij het beroemde Assemblee sprekersbureau…Zij werd het allemaal. In blind vertrouwen. Op anderen. En in zichzelf.

——————————————————————————-

Boek gelezen?

Heb je dit boek zelf gelezen en wil je jouw mening/recensie over dit boek vertellen (zonder de afloop te verraden)? Dat kan via onderstaand reactie formulier. Ongepaste reacties zullen worden verwijderd.

Jouw boeken op Irisonline?

Heb je zelf (vanaf het jaar 2000) een boek geschreven met betrekking tot het thema ogen, die nog ontbreekt in deze boekenlijst en hierop niet zou misstaan. Neem dan gerust contact op. Het is ook mogelijk om via irisonline.eu door jou geschreven boeken, bundels e.d. te verkopen. Waarbij Irisonline dan vanzelfsprekend rechtstreeks in contact staat met dezelfde doelgroep.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter controle invullen: *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.