Blindganger

[yoast-breadcrumb]

Bookcover: Blindganger

Blindganger

Schrijver: Algra, Josée
Uitgever: Gottmer, Haarlem
Eerste uitgave: 2001
ISBN: 9789025733155

Samenvatting:

Iris gaat in de vakantie naar Zandvoort met haar moeder Heleen. Zij moet daar opnames doen voor een televisieserie. Iris leert daar veel mensen kennen, waaronder 2 broers, Fos en Aad. Fos is een blinde, maar heel aardige jongen, Aad is een versierder en flirt met elk meisje dat hij tegenkomt. Ze maken veel ruzie, ook om Iris. Ze vragen haar te kiezen wie ze het leukst vindt, maar daar heeft ze helemaal geen behoefte aan. In het dorp wordt er een fotowedstrijd gehouden en omdat Iris veel houdt van fotograferen besluit ze mee te doen. Ook doet ze mee om iets te presteren, want haar moeder zegt altijd dat ze niks goed kan doen. Dan hoort ze van Aad dat hij ook meedoet met de wedstrijd.
Iris heeft aan Fos gevraagd of ze hem mag fotograferen maar dat wil hij niet. Toch heeft ze een foto genomen en omdat ze hem zo mooi vindt besluit ze hem in te leveren bij de fotowedstrijd. Uiteindelijk heeft ze toch besloten om de foto niet mee te laten doen omdat Fos het heel erg vond.

——————————————————————————-

Boek gelezen?

Heb je dit boek zelf gelezen en wil je jouw mening/recensie over dit boek vertellen (zonder de afloop te verraden)? Dat kan via onderstaand reactie formulier. Ongepaste reacties zullen worden verwijderd.

Jouw boeken op Irisonline?

Heb je zelf (vanaf het jaar 2000) een boek geschreven met betrekking tot het thema ogen, die nog ontbreekt in deze boekenlijst en hierop niet zou misstaan. Neem dan gerust contact op. Het is ook mogelijk om via irisonline.eu door jou geschreven boeken, bundels e.d. te verkopen. Waarbij Irisonline dan vanzelfsprekend rechtstreeks in contact staat met dezelfde doelgroep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter controle invullen: *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.