Cheffie is de baas

[yoast-breadcrumb]

Bookcover: Cheffie is de baas

Cheffie is de baas

Schrijver: Vrancken, Kaat
Uitgever: Querido
Jaar uitgave: 2005
ISBN: 9789045100999

Samenvatting:

Chef, Puf en Boogie zijn drie teckels.Ze wonen in huis bij Emma.Daar doen ze alleen waar ze zelf zin in hebben.Cheffie is de oudste. Hij is de baas.Puf is een slaapkop.En Boogie wil graag alles weten.Maar dan wordt alles anders.Er komt een nieuwe hond in huis.Een grote hond. Hij heet Herder. Waarom neemt Emma Herder altijd mee uit wandelen?Chef snapt er niets van.Dit hondenverhaal is om voor te lezen vanaf zes jaar en om zelf te lezen vanaf acht jaar.

——————————————————————————-

Boek gelezen?

Heb je dit boek zelf gelezen en wil je jouw mening/recensie over dit boek vertellen (zonder de afloop te verraden)? Dat kan via onderstaand reactie formulier. Ongepaste reacties zullen worden verwijderd.

Jouw boeken op Irisonline?

Heb je zelf (vanaf het jaar 2000) een boek geschreven met betrekking tot het thema ogen, die nog ontbreekt in deze boekenlijst en hierop niet zou misstaan. Neem dan gerust contact op. Het is ook mogelijk om via irisonline.eu door jou geschreven boeken, bundels e.d. te verkopen. Waarbij Irisonline dan vanzelfsprekend rechtstreeks in contact staat met dezelfde doelgroep.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter controle invullen: *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.