Expeditie ribbelroute

/ Home / Inzien / Boeken / Expeditie ribbelroute

Bookcover: Expeditie ribbelroute

Expeditie Ribbelroute:

Schrijfster: Annemiek van Munster
Uitgeverij: zicht in zicht
Eerste uitgave: 2013
ISBN: 9789081567305

Samenvatting:

‘Expeditie Ribbelroute’ neemt de lezer op een bijzonder toegankelijke manier mee in de wereld van slechtziendheid. Waar Annemiek met haar eerste boek (+23) inzicht geeft in het acceptatie- en verwerkingsproces van haar slechtziendheid, geeft ‘Expeditie Ribbelroute’ een beeld van hoe zij na haar revalidatieproces de draad van haar vernieuwde leven weer oppakt. Bepakt met hulpmiddelen, inzicht in haar slechtziendheid en hernieuwde waardering voor zichzelf stort Annemiek zich in een leven waarin vrienden, (de komst van) geleidehond Chanda, de herinrichting van haar carrière en haar energiebalans wisselend om aandacht vragen. Annemiek schetst een eigentijds beeld van een jonge slechtziende vrouw die zichzelf staande weet te houden en de obstakels van alledag trotseert. Soms met moeite, vaak met een lach, maar altijd met doorzettingsvermogen en een flinke dosis humor.

Wederom herpakt Annemiek zichzelf en verlegt zij grenzen. Zij het dit keer ook tussen piranha’s en menselijke restanten, op een Oostenrijkse bergtop en in de sauna… slechts gehuld in een taststok.

——————————————————————————-

Boek gelezen?

Heb je dit boek zelf gelezen en wil je jouw mening/recensie over dit boek vertellen (zonder de afloop te verraden)? Dat kan via onderstaand reactie formulier. Ongepaste reacties zullen worden verwijderd.

Jouw boeken op Irisonline?

Heb je zelf (vanaf het jaar 2000) een boek geschreven met betrekking tot het thema ogen, die nog ontbreekt in deze boekenlijst en hierop niet zou misstaan. Neem dan gerust contact op. Het is ook mogelijk om via irisonline.eu door jou geschreven boeken, bundels e.d. te verkopen. Waarbij Irisonline dan vanzelfsprekend rechtstreeks in contact staat met dezelfde doelgroep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter controle invullen: *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.