Fien kan niet goed zien

/ Home / Inzien / Boeken / Fien kan niet goed zien

Bookcover: Fien kan niet goed zien

Fien kan niet goed zien

Schrijfster: Wendy Joosen

Uitgeverij: Boekscout
Eerste uitgave: 2016
ISBN: 9789402224467

Samenvatting:

Fien is een vrolijk, nieuwsgierig en lief kleutertje. Zij heeft een papa, mama, broer en een hond. Fien is gewoon Fien, maar ze kan niet zo goed zien. We nemen een kijkje in haar leven. Zo gaat ze onder andere op vakantie, voor het eerst naar school en naar de oogarts. Maar hoe werkt dat wanneer je slechtziend bent? Kun je dan wel gewoon alles? Wie is Fien? Wat doet Fien? Hoe doet Fien dat? In dit boek worden korte verhalen afgewisseld met gedichten.

——————————————————————————-

Boek gelezen?

Heb je dit boek zelf gelezen en wil je jouw mening/recensie over dit boek vertellen (zonder de afloop te verraden)? Dat kan via onderstaand reactie formulier. Ongepaste reacties zullen worden verwijderd.

Jouw boeken op Irisonline?

Heb je zelf (vanaf het jaar 2000) een boek geschreven met betrekking tot het thema ogen, die nog ontbreekt in deze boekenlijst en hierop niet zou misstaan. Neem dan gerust contact op. Het is ook mogelijk om via irisonline.eu door jou geschreven boeken, bundels e.d. te verkopen. Waarbij Irisonline dan vanzelfsprekend rechtstreeks in contact staat met dezelfde doelgroep.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter controle invullen: *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.