Geef nooit op

/ Home / Inzien / Boeken / Geef nooit op

Bookcover: Geef nooit op

Geef nooit op

Schrijver: Robert van der Wolk
Uitgeverij: Free Musketeers
Eerste uitgave: 2011
ISBN: 9789048418909

Samenvatting:

Iedereen riep dat het onmogelijk en onhaalbaar was: bijna blind de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella lopen. Alleen, zonder echte voorbereiding. Het was meer een droom dan een realistisch plan. Robert van der Wolk wilde ondanks zijn fysieke beperkingen deze ultieme uitdaging aangaan, zijn droom najagen en zijn grenzen opzoeken. Door niet op te geven, laat hij zien dat je tot veel meer in staat bent dan je aanvankelijk aanneemt. ‘Geef nooit op’ is een autobiografisch boek dat je meeneemt in een wereld van uitdagingen, ontberingen en ontroering. Het zet je aan het denken over beperkingen, mogelijkheden en innerlijke kracht.

——————————————————————————-

Boek gelezen?

Heb je dit boek zelf gelezen en wil je jouw mening/recensie over dit boek vertellen (zonder de afloop te verraden)? Dat kan via onderstaand reactie formulier. Ongepaste reacties zullen worden verwijderd.

Jouw boeken op Irisonline?

Heb je zelf (vanaf het jaar 2000) een boek geschreven met betrekking tot het thema ogen, die nog ontbreekt in deze boekenlijst en hierop niet zou misstaan. Neem dan gerust contact op. Het is ook mogelijk om via irisonline.eu door jou geschreven boeken, bundels e.d. te verkopen. Waarbij Irisonline dan vanzelfsprekend rechtstreeks in contact staat met dezelfde doelgroep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter controle invullen: *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.