Jade

/ Home / Inzien / Boeken / Jade

Bookcover: Jade

Jade

Schrijfster: Iris van der Zaag
Uitgeverij: Boekscout
Eerste uitgave: 2011
ISBN: 9789461765284

Samenvatting:

De 13-jarige Jade is blind. Haar ouders laten haar min of meer links liggen, omdat ze het maar niet kunnen accepteren dat ze een gehandicapte dochter hebben. Jade voelt zich daardoor erg in de steek gelaten. Dat gevoel wordt versterkt als haar ouders haar op het laatste moment vertellen dat zij niet mee mag op vakantie. Jade wordt naar een zomerkamp gestuurd, waar ze niets of niemand kent. Langzamerhand vindt ze er haar weg en een jongen genaamd Joe, zorgt voor een lichtpuntje in haar donkere leven. Maar voor hoe lang?

——————————————————————————-

Boek gelezen?

Heb je dit boek zelf gelezen en wil je jouw mening/recensie over dit boek vertellen (zonder de afloop te verraden)? Dat kan via onderstaand reactie formulier. Ongepaste reacties zullen worden verwijderd.

Jouw boeken op Irisonline?

Heb je zelf (vanaf het jaar 2000) een boek geschreven met betrekking tot het thema ogen, die nog ontbreekt in deze boekenlijst en hierop niet zou misstaan. Neem dan gerust contact op. Het is ook mogelijk om via irisonline.eu door jou geschreven boeken, bundels e.d. te verkopen. Waarbij Irisonline dan vanzelfsprekend rechtstreeks in contact staat met dezelfde doelgroep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter controle invullen: *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.