Mees

/ Home / Inzien / Boeken / Mees

Bookcover: Mees

Mees

Schrijfster: Lotte Bloemendaal
Uitgeverij: BraveNewBooks
Eerste uitgave: 2014
ISBN: 9789402125115

Samenvatting:

Lotte Bloemendaal (1961) kreeg haar eerste blindengeleidehond toen ze ging studeren. Naarmate ze langer met honden werkte, ging ze meer liefde koesteren voor honden, in het bijzonder geleidehonden. Ze volgde de opleiding natuurgeneeskunde voor honden en paarden en ging werken bij Desudo Blindengeleidehonden. Toen blindengeleidehond Mees in haar leven kwam, startte ze met de weblog over haar belevenissen. Ze beschreef niet alleen leuke gebeurtenissen, maar ook wat er niet goed ging en hoe ze daarmee omging. Op haar blog kreeg ze veel positieve reacties. Mensen herkenden zich in haar stukjes en vonden het prettig te lezen dat anderen met dezelfde dingen tobden. Mees was nog jong toen hij plotseling ongeneeslijk ziek werd en overleed. Als eerbetoon aan Mees en om nog meer mensen een realistisch beeld te geven van het leven met een geleidehond, besloot Lotte een selectie van haar stukjes te bundelen tot een boek.

——————————————————————————-

Boek gelezen?

Heb je dit boek zelf gelezen en wil je jouw mening/recensie over dit boek vertellen (zonder de afloop te verraden)? Dat kan via onderstaand reactie formulier. Ongepaste reacties zullen worden verwijderd.

Jouw boeken op Irisonline?

Heb je zelf (vanaf het jaar 2000) een boek geschreven met betrekking tot het thema ogen, die nog ontbreekt in deze boekenlijst en hierop niet zou misstaan. Neem dan gerust contact op. Het is ook mogelijk om via irisonline.eu door jou geschreven boeken, bundels e.d. te verkopen. Waarbij Irisonline dan vanzelfsprekend rechtstreeks in contact staat met dezelfde doelgroep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter controle invullen: *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.