De muziek van de stilte

/ Home / Inzien / Boeken / De muziek van de stilte

Bookcover: De muziek van de stilte

De muziek van de stilte

Schrijver: Andrea Bocelli
Uitgeverij: Roularta Books
Eerste uitgave: 2000
ISBN: 9789055018147

Samenvatting:

Hoe wordt men een ster? Voor fans lijkt het antwoord eenvoudig sommige mensen worden geboren met een talent dat op het gepaste ogenblik zijn vruchten afwerpt. Dit betekent echter niet dat het leven van iemand die getalenteerd is ook zonder moeilijkheden verloopt. Dat blijkt uit dit boek, waarin Andrea Bocelli, zijn eigen leven vertelt alsof het dat van een ander was~ dat van een figuur die naar de naam Amos luistert. Zoals Bocelli komt uit een oude wereld; hij is gehecht aan traditionele waarden. maar ook naïef wanneer hij in contact komt met de werkelijkheid. Hij is nauw verbonden met de natuur en het leven in de buitenlucht en weet er met iedere vezel in zijn lichaam van te genieten. Het is het verhaal van zijn opleiding, een verhaal dat zich afspeelt in, verschillende omgevingen (het oude familiehuis, de school,- de universiteit … ) en veel personages telt (ouders, vrienden, vriendinnetjes en leermeesters. ..). Het is ook een verhaal met veel moeilijke momenten, valse starts en aarzelingen, alsof Amos lange tijd bang was om zijn eigen weg te gaan.’ Uiteindelijk kwam het onverwacht grote succes.

——————————————————————————-

Boek gelezen?

Heb je dit boek zelf gelezen en wil je jouw mening/recensie over dit boek vertellen (zonder de afloop te verraden)? Dat kan via onderstaand reactie formulier. Ongepaste reacties zullen worden verwijderd.

Jouw boeken op Irisonline?

Heb je zelf (vanaf het jaar 2000) een boek geschreven met betrekking tot het thema ogen, die nog ontbreekt in deze boekenlijst en hierop niet zou misstaan. Neem dan gerust contact op. Het is ook mogelijk om via irisonline.eu door jou geschreven boeken, bundels e.d. te verkopen. Waarbij Irisonline dan vanzelfsprekend rechtstreeks in contact staat met dezelfde doelgroep.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter controle invullen: *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.