WordPress website

/ Home / IRIS / WordPress website

Videocursus “WordPress Website”

Heb je een eigen bedrijf, vereniging, of anderszins de verantwoordelijkheid over een organisatie, maar geen, of nog geen representatieve website. Of heb je een website, waarvan jij vind dat die goed is, maar zonder dat je dat zelf merkt wordt jouw website niet bezocht? Dan biedt Irisonline.eu nog dit jaar uitkomst. Eind 2018 zal Irisonline een videocursus aanbieden, om zelfstandig een eigen toegankelijke website te bouwen, via WordPress.

Vroeger had je het telefoonboek, tegenwoordig heb je het internet en Google. Hiermee kan je zelf jouw eigen organisatie een gezicht geven.

  • Groter klantenbereik (waardoor meer potentiële klanten)
  • Overal snel gevonden kunnen worden (Mobiel, Google etc)
  • Gratis marketing
  • Een sterke website schept vertrouwen
  • Een goede website versterkt jouw eventuele concurrentiepositie
  • Door het internet is veel informatie “toegankelijker” geworden.
  • Internet is milieuvriendelijker en compacter dan bijvoorbeeld een catalogus

En een goede eigen website kan naast jouw andere diensten en producten zichzelf terugverdienen en zelfs winstgevend zijn, door bijvoorbeeld passief inkomen. 

Op het moment is een kleine 30% van alle websites op het internet gemaakt via WordPress. De software als zodanig is gratis te downloaden een uitermate gebruiksvriendelijk. Om WordPress te kunnen gebruiken hoef je niet per definitie een programmeur te zijn.

(Dit artikel gaat verder onder het advertentieblok)

De Videocursus is niet gratis, maar iedere goed opgebouwde website, verdient zichzelf ruimschoots terug, mits alle mogelijkheden goed benut worden. Een goede website zelf (los van eventuele producten en diensten) winstgevend zijn.

Kan je echt niet wachten en heb je nu al een website nodig, die aan jouw verwachtingen voldoet, neem dan nu alvast contact op.

Heb je al een eigen website, download dan maar een “deze folder” (link) over toegankelijkheid van het internet, waarin 10 tips worden besproken. Is jouw website na het lezen van deze folder nog steeds toegankelijk in “jouw ogen”?